If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Групички отдавна няма Всеки си е самостоятелна бойна единица, но ти явно все още си живееш в периода 2006-2010г
Аз живея даже в миналия век,мене ме мани,май нещо се почувства засегнат,няма сми-аз много добре знам кои са групичките и участниците в тях.Не се чувствай длъжен да отговаряш,няма сми.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
Питам пак защото някои хора тук вместо да се правят на разбирачи във форума на BMW, оспамват раздела ''СЪВЕТ ОТНОСНО ПОКУПКА на 159'' и въпросът ми остава незабелязан.
Здравей колега,
И аз я загледах тази въпреки че търся комби. Според мен седалките изглеждат износени тъй като са велурени. Според мен на живо ще са по-добре. По-скоро ми правят впечатление тъмните фарове за мъгла - май рефлекторите им са заминали.
Интересното при конкретната кола е, че е със спортния пакет - така че не е съвсем базова. Той включва спортния волан, червени пръстени на уредите на таблото, черен таван, конкретните 17 цолови джанти, капаци на огледалата, спортната текстилна тапицерия с червени нишки. Това се водеше поне по файловете, които получавах от Италия като пакет Sportiva. Възможно е да е имала и спортни педали - като я гледаш обърни внимание на гумичките на педалите - ако са много нови е възможно скоро алуминиевите да са били свалени.
Според мен е интересна кола и рядко изпълнение - обаче ми направи впечатление, че в първата обява, когато бяха написали че колата е очакван внос за пробег беше написано нещо от рода 166 000 км, а сега са записани с 10 000 по-малко. Просто споделям какво забелязах.
Пиши ако ходите с колегата какво сте видели.
Поздрави
Петър
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Отказах се от червената поради няколко пречини.
1.На 200к е а аз искам кола поне за 5/6години напред.
2.В багажника е возено куче.
3.Кара ми се бензин
Иначе на стойка с този цвят е супер
Тези килимчета са на мода в Австрия.
Има няколко драскотини по боята на няколко места....издрани джанти....не много.....и салона не е чак перфектен.... 1 селеника по волана....нямах време много да я гледам....но утре ще ходя специално да я тествам...червени пружини....нещо като спортно окачване....това съзрях .....и май е с по голями дискове
Comment