Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
    а тази няма ли някой да я купи вече?http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=7wqf8t
    Е некой да се появява с парите ... гледам кусури тука никой не можа да и измисли
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Е некой да се появява с парите ... гледам кусури тука никой не можа да и измисли
      аз ако имах паричките бих я взел!утре ще ходя да я погледна па да видим какво ще стане с джамбазчето
      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        ....вижда се групичката ви какви ги върши,даже предлага услуги директно с цена във форума,естествено без да е напълнил гушата на някой
        Групички отдавна няма Всеки си е самостоятелна бойна единица, но ти явно все още си живееш в периода 2006-2010г
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Групички отдавна няма Всеки си е самостоятелна бойна единица, но ти явно все още си живееш в периода 2006-2010г
          Аз живея даже в миналия век,мене ме мани,май нещо се почувства засегнат,няма сми-аз много добре знам кои са групичките и участниците в тях.Не се чувствай длъжен да отговаряш,няма сми.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Отказах се от червената.Утре ще гледам тази–http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...dId=102323946&
            145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
            159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
            159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
              Отказах се от червената.Утре ще гледам тази–http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...dId=102323946&
              Имай предвид,че ако не е сменявана веригата на мотора,тамън е за смяна на верига
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Отказах се от червената.Утре ще гледам тази–http://www.willhaben.at/iad/gebrauch...dId=102323946&
                Тази няма как да не ти хареса ! Човека даже персийски килим си е постлал
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Сигурно лети с него
                  Веригата не ме претеснява,тя се сменя.
                  Цената на колата е висока,но тука в Австрия е така.
                  Last edited by Митко145; d.m.y г., 11:53.
                  159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
                    Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
                    Питам пак защото някои хора тук вместо да се правят на разбирачи във форума на BMW, оспамват раздела ''СЪВЕТ ОТНОСНО ПОКУПКА на 159'' и въпросът ми остава незабелязан.
                    Здравей колега,

И аз я загледах тази въпреки че търся комби. Според мен седалките изглеждат износени тъй като са велурени. Според мен на живо ще са по-добре. По-скоро ми правят впечатление тъмните фарове за мъгла - май рефлекторите им са заминали.
                    Интересното при конкретната кола е, че е със спортния пакет - така че не е съвсем базова. Той включва спортния волан, червени пръстени на уредите на таблото, черен таван, конкретните 17 цолови джанти, капаци на огледалата, спортната текстилна тапицерия с червени нишки. Това се водеше поне по файловете, които получавах от Италия като пакет Sportiva. Възможно е да е имала и спортни педали - като я гледаш обърни внимание на гумичките на педалите - ако са много нови е възможно скоро алуминиевите да са били свалени.
                    Според мен е интересна кола и рядко изпълнение - обаче ми направи впечатление, че в първата обява, когато бяха написали че колата е очакван внос за пробег беше написано нещо от рода 166 000 км, а сега са записани с 10 000 по-малко. Просто споделям какво забелязах.
                    Пиши ако ходите с колегата какво сте видели.
                    Поздрави
                    Петър

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Имай предвид,че ако не е сменявана веригата на мотора,тамън е за смяна на верига
                    Май е записано че е направено голямо обслужване на 85 000 км.
                    Колега защо се отказа от червената. Нали беше много запазена?

Поздрави
                    Last edited by Peter Panov; d.m.y г., 15:54.

Comment

Сигурно лети с него
                      Веригата не ме претеснява,тя се сменя.
                      Цената на колата е висока,но тука в Австрия е така.
                      Ами ела в БГ да си вземеш евтина и хубава внос от Австрия
                      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Митко, червената на снимки изглежда доста по-добре по мое мнение....
                        Този персийски килим ме кефи, искам и аз....
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Отказах се от червената поради няколко пречини.
                          1.На 200к е а аз искам кола поне за 5/6години напред.
                          2.В багажника е возено куче.
                          3.Кара ми се бензин
                          Иначе на стойка с този цвят е супер
                          Тези килимчета са на мода в Австрия.
                          Last edited by Митко145; d.m.y г., 22:00.
                          159 1.9jtdm 05г.

Comment

• За пробега и за предпочитанията ти към бензин те разбирам напълно.
                            Поздрави

Comment

• Аз не изкам да си сменям колата(моята си е супер),но трябва да минавам на тукашни номера.
                              Много искам 1.8тби но са над 15к евро-хубавите.
                              159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                                Гледах е днес....кусури има.....най вече козметични.....утре мое да е закачим да си каже тоя дет разбира.....

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

[QUOTE=ivopetrov_1982;1371386]
                                Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
                                Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
                                доста прилична количкасалона също ми допада
                                Има няколко драскотини по боята на няколко места....издрани джанти....не много.....и салона не е чак перфектен.... 1 селеника по волана....нямах време много да я гледам....но утре ще ходя специално да я тествам...червени пружини....нещо като спортно окачване....това съзрях .....и май е с по голями дискове
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X